Pages

Monday, 2 June 2014

Ikhtiar- Doa Hilangkan Jerawat


Ikhtiar- Doa Hilangkan Jerawat - Korang lagi suka ikhtiar dalam cara hilangkan jerawat ni guna teknik moden atau tradisional?? Bagi yang suka cara tradisinonal, korang dah try ke tips hilangkan jerawat guna madu & cinnamon??  ubati jerawat dan parut jerawat dengan ubat gamat haji din yang cik tom buang plastik gambar muka haji din tue?? hehe…

Kalau yang tak percaya sangat cara tradisional ni, mungkin korang boleh ikhtiarkan dapat khidmat nasihat dari Dr. Haseenah iaitu Doktor pakar mengenai masalah kulit, jerawat dan jeragat. Doktor yang bagi tips berdasarkan fakta dan sains insyaAllah lagi menyakinkan.

Tapi dalam banyak jenis ikhtiar yang kita lakukan untuk berusaha ke arah menyembuhkan masalah jerawat pada muka dan badan ni… jangan dilupakan untuk berikhtiar dengan cara berdoa pada Allah bagi kita yang beragama Islam.

Berdoa agar masalah jerawat ini dapat disembuhkan. Selain dari doa di atas, cik tom suggest untuk baca doa seribu dinar (dari ayat 2-3 surah at-talaq) dengan niatkan dalam hati semoga dipermudahkan segala urusan dalam menyembuhkan jerawat.

Apa-apa pun masalah menimpa diri, jangan lupa cuba ikhtiarkan dulu. Barulah jalan terakhir bertawakal padaNYA.

p/s : Hilangkan jerawat anda dengan produk NANO SOAP - Jerawat Hilang dalam 7 Hari

No comments:

Post a Comment